СЛАВИ ТРИФОНОВ ТЪРСИ НОВИ ПОЛИТИЦИ ПДФ Печат Е-мейл
Написано от admin   

 

Слави се връща на екран, но преди това разпрати писмо до медиите, в което се казва, че търси знаещи и можещи българи за политици

Водещият Слави Трифонов разпрати писмо до медиите, в което обявява, че започва да търси талантливи българи, които да заместят сегашната политическа класа, която е некадърна. Ето и пълния текст на писмото, публикуван без редакторска намеса:"Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.


 

Тъжна, тъжна, тъжна работа.Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.Защото няма такава държава, но има такъв народ". 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...