ТЕРМАЖ ПДФ Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Здраве - Кожни болести

 

Оригиналната процедура "Термаж" е с последно поколение монополярна СРТ система, която "Солта Медикал" - САЩ, внедрява от месец октомври 2009 за първи път в България.

Какво е термаж?

Tермаж е единствената неинвазивна процедура, която спомага за стягането и оформя контура на кожата само с една процедура, без хирургическа намеса, без инжекции, без клиничен престой и с минимална инвестиция на време. Вместо това, термаж стимулира естественото обновяване на колагена от вашия организъм, което води до деликатни, естествено изглеждащи резултати, като:

· по-стегната и по-гладка кожа

· омекотени бръчки и линии

· и цялостно подмладен външен вид.

Така че, хората няма да мислят, че сте били при хирург. Ще мислят, че сте били на ваканция.

Как работи термаж?

Tермаж използва уникална радиочестотна (RF) технология, която затопля безопасно дълбоките слоеве на кожата, като същевременно охлажда повърхността, за да я запази невредима по време на процедурата. Това дълбоко затопляне стимулира естествения процес за подновяване на кожата, който помага за укрепването на съществуващия и образуването на нов колаген. С течение на времето, увисналата или набръчкана кожа става по-гладка и по-стегната, подобряват се тонуса и текстурата и се подмладява цялостно външния вид..

Стареенето на кожата

Слоевете на кожата

Кожата се състои от три отделни слоя:

· Епидермиса- видимата външна повърхност

· Дермата- богатия на колаген слой под повърхността

· Подкожна тъкан- "мастния слой" под дермата, който също така има мрежа от нишки колаген

Колагенът в дермата и подкожната тъкан е протеин, който поддържа кожата млада и стегната. Но с напредването на възрастта и по-продължителното излагане на слънце, колагенът започва да се разпада по-бързо отколкото организмът може да го възстанови. В резултат на това кожата започва да увисва и се появяват бръчки.

Какво прави термаж?

Има много процедури за стягане на кожата, които действат чрез загряване на вътрешните й слоеве. Но за разлика от лазерното лечение и други технологии, при които се нагряват повърхностните слоеве на кожата, термаж използва уникална радиочестотна (RF) технология, за да достигне дълбоко в дермата и подкожната тъкан и да предизвика стягане на пластовете, които имат най-голямо значение за външния вид на кожата.

 

Ето как става това:

· Дълбоко затопляне. Дълбокото затопляне на термаж помага за стягането на колагена в дермата и подкожната тъкан, като същевременно стимулира образуването на нов колаген. В резултат на това се вижда по-стегната и гладка кожа и подобрявания в тонуса и текстурата, които започват веднага и продължат в месеците след лечението.

· Интегрирано охлаждане. Докато термаж сгрява дълбоките слоеве на кожата, същевременно и охлажда епидермиса, като така повърхността на кожата е в безопасност по време на процедурата. В резултат на това, не се нуждаете от време за възстановяване, така че ще можете бързо да се върнете към своето ежедневие.

· Всичко с една процедура. Най-доброто е, че е нужна само една Thermage процедура, за да получите максимална полза. В действителност, тъй като нагрява толкова дълбоко, Thermage е единствената неинвазивна процедура, която помага за стягането и контура на кожата само с едно лечение и с минимална инвестиция на време

Кога да прилагаме термаж?

Tермаж е подходящ при:

Лице

· Увисване на кожата

· Отпуснати бузи или липсващо очертание на челюстната линия

· Увисване на кожата под брадичката

· Бръчки и фини линии около устата, очите и челото

· Липса на очертание на устните

Очи

· Изморени очи

· Излишна кожа на горния клепач

· Сбръчкана кожа на клепачите, което прави трудно използването на сенки за очи или очна линия

· Бръчки и фини линии около очите

Тяло

· Набръчкана или отпусната кожа на корема, коленете, ръцете, краката и седалището

· Отпускане на кожата или неравности по кожата след бременност или загуба на тегло

· Тлъстини около талията („Любовни дръжки”)

· Поява на целулит

Източник: http://www.thermage.bg/

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...