"МАЙКА" С ДЖАНСУ ДЕРЕ ТРЪГВА ОТ 16 ЯНУАРИ ПДФ Печат Е-мейл

bTV Lady завърта драмата „Майка“ (Anne) с Джансу Дере („Завръщане“, „Езел“) и Вахиде Перчин („Огледален свят“, „Великолепният век“).

Хитовата продукция от 2016-2017-а година тръгва на 16-и януари (вторник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 часа на мястото на повторението на „Сега и завинаги“.

„Майка“ се състои от 33 оригинални епизода от по 2 часа и 30 минути.

Историята на „Майка“:

Мелек е малко момиченце, живеещо в малка къща заедно със своята майка Шуле и с нейния приятел Дженгиз. Шуле и Дженгиз се занимават с мръсни дела нощем и оставят Мелек сама или навън, или вкъщи. Прибирайки се от „работа“ на сутринта, Дженгиз е уморен и си ляга да спи, но приготвящата се за училище Мелек го дразни, вдигайки шум, и това е един от малкото поводи той да упражнява насилие над нея. Ситуацията ескалира с всеки изминал ден – той не й дава да яде, убива домашния любимец на момиченцето, бие го с колани и го завързва в торба за смет, оставяйки го на боклука. Началната учителка на Мелек е преживяла инцидент и на нейно място временно е дошла нейна заместничка – Зейнеп, която се занимава професионално с фотография. Младата жена, забелязвайки бруталното издевателство над умната Мелек, се решава на крайни мерки, след като вижда как социалните нехаят. Тя я отвлича и става нейна нова майка!

„Майка“ е социална драма, чиято премиера от 16 януари ще се излъчва всеки делничен ден от 22:00 ч. Историята се върти около малката Мелек, която живее с майка си и приятеля й, който с всеки изминал ден става по-агресивен, а играта загрубява…

Източник: Теленовелас

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...