Сюжет на сериала "Майка", в главните роли Джансу Дере и Берен Гьокйълдъз ПДФ Печат Е-мейл

 

Хитът "Майка" беше излъчен преди около _~година по женския кабелен и сателитен канал Би Ти Ви Лейди, но сега ще получи достъп до много по-голяма аудитория. Медийни експерти са категорични, че сериалът ще се хареса дори на зрителите, които не са заклети фенове на турските сапунки.


Сюжетът е следният: Мелек е невръстно девойче, живеещо в малка къща с майка си Шуле и с нейния приятел Дженгиз. Родителката и гаджето и извършват незаконна дейност по нощите, а момиченцето стои без надзор у дома или навън. Дженгиз спи сутрин, след "работа", но тогава Мепек трябва да се приготвя за училище и вдига шум. Бесен, че малката не пази тишина, младият мъж най-редовно упражнява физическо насилие и психотормоз върху нея. Той бие беззащитното хлапе с колана си, лишава го от храна и дори убива домашния му любимец. Зейнеп, преподавателка по заместване в училището на Мелек, забелязва, че девойката е превърната в жертва от близките си. А след като вижда, че социалните служби нехаят, отвлича момиченцето и става неговата нова маика.

Джансу Дере, изпълнителката на главната женска роля в сагата, е родена на 14 октомври 1980-а в Анкара. Расте в семейството на емигранти, а след 8 клас се мести в Измир, където завършва гимназия. По-късно се установява в Истанбул и се записва да следва археология в престижен местен университет През 2000 Г., едва на 20 години става лице на козметична компаниия. Фигурата си актрисата поддържа с фитнес и здравословно хранене. Дере никога не е спазвала диети, но избягва хляба, сладкишите и червеното месо. Звездата от "Майка", Езвл" и "Завръщане" е на З8, но още няма съпруг и дете. В едно от последните си интервюта за турската преса тя дори сподели, че вероятно ще си остане стара мома завинаги. Пак там каза, че единственият мъж, с когото без замисляне би минала под венчило, е брат й Арда. "Открай време съм влюбена в него, но по обясними причини няма как да му бъда жена." В момента Джансу си няма гадже, а от предишните й любовни истории най-известна е тази с Джем Йълмаз. Чувствата й към комика продължиха цели седем години до 2011-а. Двамата се разделиха, когато Джем кръшна с тогавашната най-добра приятелка на госпожица Дере Аху Яту. Научила за изневярата, рогоноската прекрати всякакви отношения с прелюбодейците. В момента З8-годишната красавица е актуална в родината си с нов многосериен филм "Личност". Нейни партньори в теленовелата са Халюк Билгинер, Ахмет Мюмтаз Тайлан ("Градско момиче"), Шебнем Бозоолу и Ибрахим Селим, а режисьор е Онур Сайлак бившият мъж на Туба Бююкюстюн.

Сериалът „Майка“ показва света през очите на възрастните, безотговорните родители, малката Мелек и жертвоготовните хора.

Източник: Уикенд

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...