"МАЙКА" - ТУРНА ОТПРАЩА ИСТИНСКАТА СИ МАЙКА ПДФ Печат Е-мейл

Шуле отива да вземе дъщеря си от съседката, но е закъсняла заради работата. Съседката отказва вече да ? гледа детето.

По-късно двете отиват на гости при приятелки. Всички казват на Шуле, че я разглезила много и я съветват да започне да я бие, за да я уважава.

Вечерта Шуле кара Мелек да си събере играчките, но момичето не иска. Шуле не иска да ? удря шамар и леко я удря с пръст по челото. След това я пита заболяло ли е и я прегръща.


Есента на 2014 година...

Мелек и Шуле слушат шума но морето през раковина.

Шуле си пише съобщения, а Мелек ? разказва за съучениците си. Шуле не иска да я слуша и я навиква. Обаждат се на Шуле да отиде на рожден ден, но тя отвръща, че няма кой да гледа Мелек. След това се разбира с малката да остане сама, за да излезе. Мелек ? се оплаква, че я боли стомаха и Шуле се отказва да ходи.

Мелек се извинява на Шуле, а тя я бута на земята. След това Шуле се извинява на Мелек. Приспива я и излиза на бар. Там среща Дженгиз, който я сваля.

Лятото на 2015 година.

Дженгиз живее при Мелек и Шуле. Шуле купува зайче на Мелек. След това двамата заминават на море и оставят Мелек сама. Мелек ? се обажда и я разпитва, а Шуле казва, че е щастлива, но всъщност плаче, защото Мелек не е при нея.


Есента на 2015 година...

Шуле се прибира бясна от работи заради клюките по неин адрес. Намира Мелек затворена в гардероба и се скарва с Дженгиз. Той обаче заплашва да си тръгне и тя му се извинява. Ръката на Мелек не е добре и с Шуле отиват на лекар.

Вечерта се появява и полиция пред вратата им, тъй като съседите са подали оплакване от крясъци и викове.

На следващия ден Шуле се прибира и вижда, че вратът на Мелек е посинял. След това в стаята Мелек казва на Шуле да ? помогне. Шуле разбира, че Дженгиз я бие и двете се затварят в банята. Шуле пуска газта, за да се задушат двете, но я спира и се разплаква.

В наши дни...

Шуле вижда, че Мелек е яла мляко с ориз и хвърля купата пред Зейнеп и Гьонюл. Казва на Мелек, че ще ? приготви яйца, каквито обича. Мелек излиза от гардероба и Шуле я прегръща.

Шуле казва на Мелек, че тя е нейната майка. Мелек ? отвръща, че вече не ? майка и не я обича, но не я ненавижда. Шуле си тръгва...

Източник: Теленовелас


 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...