"СЕМЕЙНИ ТАЙНИ" - ЗАФОРМЯТ СЕ НОВИ ИНТРИГИ, КОЙ ЩЕ ПОСТРАДА? ПДФ Печат Е-мейл

 

Жената на Кемал търси път към него, но той не иска да я види. Заплашва я дори с убийство, ако нарани децата му. Чичек чува скандала им. В Адаона някой преследва семейството на Нилгюл, разрушава ателието й и я гони от дома й. Тя вярва, че това е Маджиде. Ибо утешава Хасрет след като тя изгаря снимките с Керим.

Братята се срещат в Адана и се сбиват пред Едже. Арестуват ги.

Фадъл притиска Керим да се крие. Лъже го, че Кемал иска да го убие. Кемал освобождава синовете си. Фадъл подкупва непознати да наранят сестра му. Кемал научава за стореното и на другия ден се прибира с Мерт в Истанбул. Кадир и Ибо намират Керим и той им казва кой е причинил неприятностите на семейството. Фадъл казва, че го е направил заради отказа на сестра си да се омъжи.


Кадир притиска майка си да сключи брак. Децата на Кемал обещават прошка, ако не се ожени за жената от Адана. Всички напускат бизнесмена и отиват при Маджиде. Нилгюн разказва на децата си как дядо им я е заплашил навремето и цялата истина за това защо не са с фамилията на баща си. Маджиде съветва сина си да спаси брака си. В същото време Сузан заплашва Едже да не рискува вече живота на Мерт.

Хазяинът на Нилгюн ги гони от жилището. Сузан е готова на развод, но в замяна иска Чичек да не вижда баща си. Кемал не подписва документите. Кадир се сдобрява с майка си.

След още двадесет дена Мерт обещава на майка си да развали сватбата на баща си. Хасрет става учителка. Разводът в „Семейни тайни” вече е факт и то – по взаимно съгласие. Сузан се отказва да даде опозоряващо Кемал интервю. Кадир принуждава Фадъл да продаде колата си, за да възстанови бизнеса на сестра си.

 

 

Рекламата

loading...

Анкета

Обичате ли съпруга/та си?
 
loading...